Kuali: Distribuyendo comida por un bien
DOI:
https://doi.org/10.47756/aihc.y3i1.32Keywords:
Desperdicio de alimentos, poblaciones en situación de vulnerabilidad, aplicaciones móvilesAbstract
En este artículo se presenta un estudio preliminar sobre los retos y problemas que enfrentan los albergues, comedores, y diversas instituciones que proveen alimentos a distintas poblaciones en situación de vulnerabilidad. Mediante este estudio fue posible el diseño de una herramienta cuyo objetivo es facilitar la obtención y donación de alimentos y productos para evitar su posible desperdicio. De esta manera puede ser posible apoyar a instituciones que ofrecen alimentos y refugio a distintas poblaciones en situación de vulnerabilidad.
Downloads
Downloads
Published
How to Cite
Issue
Section
License
Copyright (c) 2018 Julieta Navarro Rivera, Erika Yunuen Torres Torres, Giovanny Alfonso Chávez Ceniceros, Raymundo Cornejo
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.
AMexIHC make every effort to ensure the accuracy and rigour of all the information (the "Content") contained in out publications. However, AMexIHC and our representatives make no representations or warranties whatsoever as to the accuracy, completeness, or suitability for any purpose of the Content. Any opinions and views expressed in this publication are the opinions and views of the authors, and are not the views of or endorsed by AMexIHC. The accuracy of the Content should not be relied upon and should be independently verified with primary sources of information.